Aktualitet
B*tha e Ramës kushton miliona euro çdo ditë!

B*tha e Ramës kushton miliona euro çdo ditë!

Shkrim nga G. H.

Edhe dy ditë na ndajnë nga zgjedhjet e 25 prillit, ku me siguri do fitojë opozita pas degjenerimit të shtetit pas pothuajse 8 vitesh.

Po sa na kushtuar një Kryeministër palaço me çitjane?

Ne kemi aktualisht: 9 miliardë Euro borxh të shkruar. 2.2 miliardë Euro detyrime konçesionare. 1.2 miliardë Euro borxh të parashikuar (viti 2020) 600 milionë Euro detyrime të prapambetura ose konflikte gjyqësore të vendosura (përfshirë Bechettin).

Këto miliarda euro ku kanë shkuar?

Paratë e rindërtimit ku shkuan?

Paratë borxh për pandeminë ku shkuan?

Ku shkuan paratë e Shqipërëve?

Paratë shkuan në xhepat e pushtetarëve të korruptuar dhe kurrë nuk u përdorën për popullin. Me ato u blenë vila, makina luksoze dhe u hëngrën darka te Nusreti…

Bytha e Edi Ramës na ka kushtuar miliona euro çdo ditë…

Ruhet çdo ditë nga qindra roje, a thua se po pyet kush për të.

Dobiç i poshtër ke qënë dhe mbetesh o maskara!

Ta tregon populli në 25 prill!

Mirëmbetsh!

Asnjë Koment