Aktualitet
DENONCIM! KONAD shet ushqime të skaduara

DENONCIM! KONAD shet ushqime të skaduara

Një denoncim ka ardhur në redaksinë e PORTALI INVESTIGATIV ku një konsumator i shqetësuar ka dërguar foton e një produkti që ka kaluar afatin e skadencës. Problemi është se sipas datës produkti është brenda afatit të përdorimit.

MESAZHI:

Pershendetje Portali Investigativ bleva kete gjalpin te konadi dhe shikoni sesi eshte. ka skaduar dhe u shitet njerezve.”

Ky është një skandal dhe autoritetet përgjegjëse duhet të marrin masat ligjore ndaj “KONAD”

Asnjë Koment