Aktualitet
Djemtë problematikë të Tom Doshit

Djemtë problematikë të Tom Doshit

James dhe Marcos janë dy djemtë e politikanit Tom Doshi. Të njohur si gangsterë dhe problematikë. Nuk janë të pakëta rastet kur janë konfliktuar me persona të ndryshëm për shkaqe banale. Në këto konflikte situata ka degraduar deri në përdorimin e armëve, por për shkak të  babit policia ka heshtur.

Për më shumë ndiqni videon e mëposhtëme:

Asnjë Koment