Aktualitet
Monika Kryemadhi pse nuk po “llap” më në media?

Monika Kryemadhi pse nuk po “llap” më në media?

Monika Kryemadhi një prej politikaneve femra/burra më të urryera në Shqipëri, është strukur në vilat e saj në Lalëz duke qarë me dënesë për humbjen e turpshme në 25 prill. Mona pas shpalljes Non-Grata të Berishës nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe shkarkimit të Metës , çuditërisht nuk po flet më në media apo të bëjë statuse të dështuara facebook-u që u kërkon militantëve të saj të bëjnë like.

Po pse o Mona?

Mos  ke frikë se po të vjen fundi apo ka diçka tjetër? Me siguri je e zënë me fshehjen e pasurisë nëpër miq, sidomos homoseksualin Olti Curri që i hedhur shumë prona dhe biznese në llogari. Ajo që e harlisura e Jalës nuk di është se tashmë amerikanët i kanë identifikuar tashmë bashkëpunëtorët e saj dhe zor se do arrish të shpëtosh paratë e tua të krimit.

Pas operacioneve të shumta që ke bërë shpresojmë të mos e kesh të nevojme ndryshimin e fytyrës, jo se e ketë bukur, por na duhesh për qyfyre.

Mona te Grwevski në azil do shkosh?

Asnjë Koment