Aktualitet
Shokët hedhin dhëndrin në ajër, por s’munden ta presin, e pëson rëndë (VIDEO)

Shokët hedhin dhëndrin në ajër, por s’munden ta presin, e pëson rëndë (VIDEO)

Ajo që konsiderohet si kërcimi i shokëve dhe dhëndrit në një ceremoni dasme, ka shkuar jo mirë. Teksa miqtë e dhëndrit rumun, tentojnë ta hedhin atë në ajër, ky i fundit përfundon në tokë dhe dëmtohet rëndë.

I gjithë momenti është regjistruar nga kamerat dhe është publikuar në rrjete sociale. Shokët ndërhynë për t’i dhënë ndihmën e parë dhëndrit dhe më pas ftuan emergjencën mjekësore.

Sipas mediave dhëndri ndodhet në spital dhe ka pësuar lëndime të shumta. Për më shumë ju ftojmë të ndiqni videon e mëposhtme.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10017257/Groom-breaks-wedding-friends-throw-air-drop-head.html?ico=embedded

Asnjë Koment