Adriana Kalaja

Çfarë e shqetëson kaq shumë ambasadoren Kim që ngeli në dyert e SPAK

Nga Adriana KalajaÇfarë e shqetëson kaq shumë ambasadoren Kim që ngeli në dyert e SPAK U takua me kreun e SPAK më datë 8 shtator dhe takohet sërish sot. Dy takime brënda 5 ditësh. Si gjithmonë, tema e takimit "Reforma në Drejtësi", a asnjë objekt konkret. Pse kjo mostransparencë për publikun? SPAK është institucion shtetēror dhe i pavarur. Si mundet drejtuesi i SPAK, Arben Kraja të presë ambasadoren e......

Denoncon Adriana Kalaja: Punonjësja e Agjensisë së Mbrojtjes së Konsumatorit denoncon drejtoreshën:

TIRANË– Aktivistja Adriana Kalaja ka ndarë me qytetarët një denoncim shumë të fortë që i ka mbërritur me mesazh. Një punonjëse e Agjensisë së Mbrojtjes së Konsumatorit i bën të ditur se brenda institucionit gjendja është shumë e rënduar. Ajo çka qytetarja bën të ditur është se qentë keqtrajtohen, lihen pa ngrënë, nuk vaksinohen, vriten me acid dyshemesh dhe shumë tortura të tjera. Ndër të tjera, në mesazh thuhet se......