Vlor♪7

Protesta e bizneseve në Vlorë! Policia gjobit 10 milionë lekë të vjetra administratoren e lokalit

VLORË– Policia e Vlorës ka dalë në një njoftim zyrtar në lidhje me protestën që u zhvillua ditën e djeshme për bizneset në Lungomare. Ata bëjnë të ditur se ndaj një subjekti është vendosur gjoba prej 10 milionë lekësh të vjetra, pasi ushtruan aktivitet me muzikë pas orarit të lejuar dhe kundërshtuan punonjësit e Policisë.Klodian Xhafa, Seldi Xhafa dhe Edlira Tahiraj janë tre personat që u proceduan dhe ndaluan......